Sunday, September 30, 2012

Kunnallisvaalit Tampere 2012 ehdolla historioitsija Seppo Lehto oma lista Tampereen kaupunginvaltuustoon Suomi suomalaisille on kestävää kehitystä ;) ei rajattoman maahanmuuton ja islamin ongelmilta silmiensä sulkeminen. Miten on selitettävissä että asuntoja annetaan kaupungien ja valtion toimin muualta tulleille isoillekin perhekunnille, jopa kokonaisille klaaneille Somaliasta, mutta ei suomalaiselle asunnottomalle?


Kunnallisvaalit Tampere 2012 ehdolla historioitsija Seppo Lehto oma lista Tampereen kaupunginvaltuustoon


Suomi suomalaisille on kestävää kehitystä ;) ei rajattoman maahanmuuton ja islamin ongelmilta silmiensä sulkeminen. Miten on selitettävissä että asuntoja annetaan kaupungien ja valtion toimin muualta tulleille isoillekin perhekunnille, jopa kokonaisille klaaneille Somaliasta, mutta ei suomalaiselle asunnottomalle?

http://tampereella-kunnallisvaalit.blogspot.com

Arvoisat äänestäjät muistakaa äänestää ja antaa tukeanne ajoissa valkoiselle heterokulttuurille, missä muna uppoaa oikeaan paikkaan, eikä persesilmään ;)

Asuntoja asunnottomille, niin perheille sopivia, yksiöitä / kaksioita yksinäisille, kiitos.

Kaavoitus ja kaavoitukseen laitetut ehdot on yksi merkittävimmistä tavoista vaikuttaa asuntotuotantoon.

Siksi Seppo Lehto Tampereen kaupunginvaltuustoon yhteisillä asioilla

---------------

About Me

My Photo
Tervetuloa Tampereen kunnallisvaalien 2012 kunnallisvaaliehdokas ehdokasnumerolla olevan Seppo Lehdon tukitiimiin. 

Tuemme toisilla paikkakunnilla olevia persuja ja muita kansallismielisiä: James Hirvisaari, Jussi Halla-aho, Juho Eerola, Teuvo Hakkarainen jne. kutakin omassa vaalipiirissään. Seppo Lehto tavattavissa vaalikopillaan Tampereen keskustorilla arkisin iltapäivästä, mikäli Luoja on armollinen. 
Tervetuloa keskustelemaan. Katso lisää hakukoneelta esim. hakusanoilla: "Seppo Lehto kunnallisvaaliehdokas". - - Onko kunnallisvaaleissa kyse vaihtoehtojen antamisesta vai siltä miltä näyttää eli vaihtoehdottomuuden tarjoamisesta? - Tampereella on ääntenkeskityksen avulla mahdollisuus saada kunnon vaihtoehto vaihtoehdottomuuteen ja vaikenemiseen keskuudessamme: Seppo Lehto mies, joka on kansakuntamme ritari Lancelot peitsi tanassa tarvittaessa ;) palautetta e-mail: vapaussoturi(at)yahoo.com

----------------------------------
http://kunnallisvaalit-tampere-2012.blogspot.com/
-----------------------------------------------------------

No comments:

Post a Comment